Se alla

Teimouri och Gunnarsson toppar Liberalerna Värmlands riksdag- respektive regionlista

Söndag 19 december 2021

Pressmeddelande den 9 december 2021

Teimouri och Gunnarsson toppar Liberalerna Värmlands riksdag- respektive regionlista

Liberalerna Värmland har idag fattat beslut om riksdag- och regionlista för valet 2022. Ett enigt nomineringsmöte valde Arman Teimouri att toppa riksdagslistan och Sara Gunnarsson att toppa regionlistan.

Förbundets nomineringskommitté lät genomföra ett provval under hösten 2021. Med stöd av provvalsresultatet och intervjuer, fastställde valberedningen förslag på listor där man även tog hänsyn till intressefrågor, geografisk fördelning i länet, kön och ålder.

Arman Teimouri, Karlstad, är idag riksdagsledamot och ledamot i Näringsutskottet och Nordiska rådets svenska delegation.

  • Liberalerna är partiet som sätter skolan först. Vi är garanten för en liberal och borgerlig regering som står redo att ta tag i elpriserna och kriminaliteten. Jag ser fram emot valrörelsen, säger Arman Teimouri.

Sara Gunnarsson, Karlstad, är idag bland annat kommunpolitiker i Karlstad.

  • Vården i Värmland är till månt och mycket fantastisk, men det finns flera delar som behöver utvecklas. Det handlar om den digitala vården, tillgänglighet och framtidens kompetensförsörjning. Det kommer jag kämpa för i Region Värmland, säger Sara Gunnarsson.

I toppen på riksdagslistan finns även Marianne Åhman från Sunne och Erik Hesselius från Kristinehamn. I toppen på regionlistan finns även Niklas Lehresjön från Karlstad och Marianne Åhman från Sunne.

 

För Förbundsstyrelsen

 

Niklas Wikström
Förbundsordförande

 

Kontaktuppgifter

Arman Teimouri, 072-141 01 20
Sara Gunnarsson, 070-774 60 10