Se alla

Länsförbundsårsmötet den 12 september 2020

Söndag 13 september 2020

Det var ett debattsuget gäng som igår samlades i KilsArena för att genomföra årets länsförbundsårsmöte. Förutom traditionsenliga årsmötesförhandlingar diskuterades även ett flertalet motioner. Allt från HBTQ certifiering, allemansrätten till kulturmoms på spel. Efter en vår av digitala möten var det många som uppskattade att ses fysiskt, om så  med avstånd mellan varandra.

Tillträdande förbundsordförande Niklas Wikström och avgående förbundsordförande Kjell Åke Holdar

Inför årsmötet hade förbundsordförande Kjell Åke Holdar aviserat att ha inte hade för avsikt att ställa upp till omval. Av denna orsaken påbörjade valberedningen en process för att finna en ny förbundsordförande. Valet föll på Niklas Wikström, ordförande och gruppledare i Liberalerna Karlstad.

Läs gärna pressmeddelandet nedan för att veta mer om processen och valet av ny förbundsordförande. Pressmeddelande 12 september 2020

Under årsmötet antogs även ett årsmötesuttalande. Det går att läsa här; Årsmötesuttalande

 

Nya styrelsen från vänster; Niklas Wikström, nyvald ordförande, Karlstad, Niklas Lehresjön, Karlstad, Marianne Åhman, Sunne, Eva Julin Dombrowe, vice ordförande, Kristinehamn, Arman Teimouri, Karlstad, Ann-Katrin Gyllsten, Karlstad, Ann-Katrin Uppvall, Torsby och Mats Almemark, Munkfors. Saknas på bilden gör Lena Halla-Aho, Kristinehamn, Emma Koskelainen, Hagfors och Annika Sahlin, Årjäng .